Candylitter 2014
17342
page-template-default,page,page-id-17342,page-child,parent-pageid-17196,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Godiskullen 2014

Godiskullen är Truecobbers första kull. Mamma är vår Baby och pappan är vår Arthur. Valparna föddes den 21:e december 2014. Det var tre tikar och sju hanar, av sex stycken var bruna, en aprikos hane och en vit hane och tcå cremefärgade hanar.

Alla 10 stycken blev godkända utan några anmärkningar och är jättefina hundar i dag. Vi har fått kort och mail av deras nya ägare som bor runt om i Sverige och i två stycken flyttade till Finland.

 

 

Valparna bor första tiden med mamman i sin valplåda i vårt sovrum, när dom sedan behöver lite större utrymmen och börjar röra sig flyttar vi valplådan in i en lite större valphage.

Från tre veckors ålder börja vi låta valparna mer och mer ta del av vår vardag, med dammsugning, kloklippning, stojiga barn mm. Från 6 veckors ålder får dom börja vara utomhus en stund varje dag beroende på väder och årstid.

 

Innan valparna leveras har alla gått koppelpromenader, sovit minst en natt utan syskonen och mamma, provat att åka bil m.m.