Våra hundar
16792
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16792,page-parent,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Suzie Q

Liten Medium Tik, född 2012

Slide background

Pink Lady

Stor medium/ liten standard tik, född 2013.

Slide background

Arthur

Medium hane, född 2012.

Våra hundar lever som familjemedlemmar hos oss eller hos fodervärdar. Arthur är vår avelshane som kom först till oss i Januari 2013, under hösten 2013 kom Suzie från USA och Lady hämtade vi i Holland 2014 samma år i Oktober kom Baby från USA.

Alla våra hundar testas regelbundet och vi är noga med att välja avelshundar utifrån temprament, päls kvalité. Vi ögonlyser och röntgar armbågar och höfter på alla våra avelshundar. Alla våra hundar är fria från PRA via sina föräldrar.

Aveln är reglerad via avelskontrakt för att rasen ska kunna så småningom bli en erkänd ras och alla valpar som säljs som familjehundar ska steriliseras innan leverans alternativt säljas med ett kontrakt som förhindrar oönskad avel. Avelshundar säljes endast till seriösa uppfödare.
Om du är intresserad av en Australian Cobberdog valp eller är intresserad av att vara fodervärd mail oss en presentaion av dig och hur en Australian Cobberdog skulle passa in i ert liv och familj.